Sat Nam Rasayan®

A gyógyító jelenlét

SAT NAM RASAYAN GYÓGYÍTÓ TÉR


Kétféle módja van a létezésnek. Az egyik az aggodalom útja, a másik a lazításé. Ha aggódsz, akkor a koncentrálnod kell arra, hogy ellazulj és ez fizikai munkává válik.

De ha az elmédet az Univerzális elme felé fordítod, akkor a dolgok fognak hozzád eljönni.

Yogi BhajanKépzeld el, hogy stresszben, fájdalomban vagy. A gyógyító ott ül melletted és könnyedén megérinti a karodat. Egyszercsak megváltozik az energia a testedben és teljesen ellazulsz. A gyógyító teljesen nyugodt. Később rájösssz, arra, hogy mindaz ami zavart, eltűnt, mintha csak varázslat lett volna.


Mi a Sat Nam Rasayan?

Ez az erőteljes ősi módszer a Sat Nam Rasayan, ami a kundalíni jóga meditációs és gyógyítói ága, melyet gyakran úgy fordítanak, mint a "mély ellazulás az isteni Igazságban, az Önvalóban." A lényege a Shuniában rejlik, mely a teljes semlegesség állapota, a Zéro pont. Ebben a korlátok, ítélkezések és ellenállások nélküli térben, az életerő szabad áramlása lehetővé teszi, hogy a mély gyógyulás megtörténhessen.


MI TÖRTÉNIK A SAT NAM RASAYAN KEZELÉS SORÁN?

A Sat Nam Rasayan segítségével nagyon célzottan dolgozhatunk egyes szerveken, izmokon, meridiánokon vagy épp lelki vagy mentális blokkokon.

Ez nem egy invazív technika. A gyógyító, mély meditáción keresztül feloldja benned azokat az ellenállásokat, melyek a szabad áramlást akadályozzák, így elhárulnak azok a blokkok is, melyek elválasztanak Önmagad kiteljesedésétől.

A kezelés során egy olyan folyamat zajlik le benned, mely felszabadít a belső érzelmi, pszichés és fizikai blokkok alól és összehangolja a belső lényedet.

Megtámogatva a szervezet öngyógyító és regeneráló folyamatainak újbóli működését a különböző betegségeid meggyógyulhatnak.

Ez egy csodálatos hollisztikus eszköz a személyes növekedés és átalakulás útján. A belső egyensúlyod megtapasztalásával Önismereted mélyebb megértési szintjét érheted el mentális tisztasággal és a jelenlét érzetével.


MIKOR AJÁNLJUK?

depresszió, szorongás, stressz, koncentrációs, mentális zavarok esetén

félelemek, fóbiák, negatív érzelmek, harag, düh, gyász elengedésére

általános fizikai, mentális és érzelmi gyengeség, levertség, immunrendszeri problémák

izom, izületi fájdalmak, migrén, krónikus betegségek esetén

várandósággal, vagy azzal kapcsolatos nehezítettségek kapcsán

kommunikációs, kapcsolatteremtési, párkapcsolati blokkoknál

élethelyzeti elakadásoknál, konfliktusok feloldásánál


GYÓGYÍTÓ KEZELÉSEK EGYÉNI SAT NAM RASAYAN KEZELÉSEK


Fateh Singh (Hamburg) 2020. júl.09-13. Sat Nam Rasayan kezelés egyéni időpont egyeztetéssel

Navnihal Kaur (Budapest) Sat Nam Rasayan kezelés egyéni időpont egyeztetéssel

Navraj Singh (Budapest) Sat Nam Rasayan kezelés egyéni időpont egyeztetéssel
(placeholder)

CSOPORTOS KEZELÉSEK a képzési napokon


A budapesti képzési napokon lehetőséged van kliensként kapcsolódni a Sat Nam Rasayan Level II. gyógyítói csoportjához. Tapasztald meg egy gyógyítói csoport felemelő, támogató erejét. Meditálj és gyógyulj velünk!


Dátumok: szervezés alatt(placeholder)
(placeholder)

SAT NAM RASAYAN & GONG HANGREZGÉSTERÁPIA


A Sat Nam Rasayan végtelen terében a konfliktusok feloldódnak, majd a Gong és más szakrális hangkeltő eszközök egyedülállóan széles rezgésspektruma lehetővé teszi a test-lélek-szellem újrastruktúrálását egy tiszta, félelemmentes, kiegyensúlyozott és harmónikus állapotból. Ebben a békés, nyugodt térben a Tudatosság felébred, a belső igazság és intuíció hozzáférhetővé válik, a lélek kibontakozik.  


Navnihal Kaur (Budapest) kezelés egyéni időpont egyeztetéssel

bővebben ››